Feed on
Posts
Comments

BETT är ju Englands stora mässa med IT och Skolutveckling och SETT är den svenska motsvarigheten. Men vad är FETT? Jo, det är ett initiativ som lärare och skolledning på Årstaskolan i Stockholm tagit. Dom håller sig långt fram vad gäller IT och Skolutveckling, vilket gör att de får ständiga förfrågningar om studiebesök. De bestämde sig  för att ordna ett event den 6 mars och att filma alla föreläsningarna så att alla som är intresserade kan följa deras tänk och upplägg genom att titta på filmerna från de olika föreläsningar. Emmaemelie har skrivit en bra sammanfattning av eventet och även angett länken till de olika filmerna. Så klicka på den här länken så kommer du att bli uppdaterad på FETT 13. Håll till godo:  http://www.emmaemelie.se/2013/03/09/fett13/

Och här är länken till de filmade föreläsningarna, bl a om Den magiska dörren, Bibblis, Mattenauterna, Skriva sig till läsning, The Big Six, Växersådetknakar, Kunskapshubben  https://fett.solidtango.com/

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet